Smaki

Ciasto:

* biszkopt - biały lub ciemny (kakaowy)
Masy:

* na bazie bitej śmietany
* na bazie masła
* musy czekoladowe

Wszystkie masy można łaczyć z:
  •    owocami (świeże, mrożone, kandyzowane)
  •    kruszonymi ciastkami, czekoladą, m&m'sami, orzechami, migdałami
  •    kawałkami galaretki, itd
Przykładowe torty:

* "Ciasteczkowy Potwór" biały lub kakaowy biszkopt z masą ciasteczkową ( ubita śmietana połączona z pokruszonymi markizami)
*"Czekoladowy kącik"  biszkopt z musem czekoladowym z pokruszonymi kawałkami białej czekolady
* "Malinowa rozkosz" biszkopt z bitą śmietaną o smaku mango z malinami
* " Caffe latte" biały biszkopt z masą kawową z prażonymi migdałami
* "Makowy torcik" biszkopt makowy z kawową masą maślaną
* "Chałwowy przysmak" biszkopt z masą chałwową

Mogą Państwo sami skomponować własny tort, wybrać ulubiony smaki,  dodatki oraz rodzaj ciasta. Możliwości jest mnóstwo. Wszystko zależy od Państwa upodobań i wyobraźni.